Hoe het doorbuigingsprobleem van acrylproducten op te lossen

- Dec 09, 2020-

Acryl kenmerken:

1. uitstekende transparantie, kleurloze transparante plexiglasplaat, met een lichtdoorlatendheid van meer dan 92%

2. Uitstekende weersbestendigheid. Het heeft een sterk aanpassingsvermogen aan de natuurlijke omgeving. Zelfs als het lange tijd wordt blootgesteld aan zonlicht, wind en regen, zal het zijn prestaties niet veranderen. Het heeft goede antiverouderingsprestaties en kan veilig buitenshuis worden gebruikt. Kenmerken en voordelen van acrylplaat Acryl heeft een hoge transparantie, lichtdoorlatendheid van 92% en heeft de reputatie van" plastic kristal" ;. En heeft een uitstekende weersbestendigheid, vooral voor gebruik buitenshuis, staat bovenaan bij andere kunststoffen en heeft een goede oppervlaktehardheid en glans, verwerkingsplasticiteit en kan in verschillende vormen en vereiste producten worden gemaakt. Bovendien zijn er veel soorten platen en rijke kleuren (inclusief doorschijnende kleurenplaten), en een ander kenmerk is dat dikke platen nog steeds een hoge transparantie kunnen behouden.

Nu is de bezettingsgraad van acryl erg hoog. In vergelijking met andere materiaaleigenschappen heeft acrylaat grote voordelen. Onder hen zijn de reclameborden gemaakt van acryl ook heel gebruikelijk.

De rol van het teken is om de rol van markering en publiciteit te spelen. Laat mensen de dingen die op de borden staan ​​volledig begrijpen. Acryl kan een heel goed effect hebben, kan de rol van tekens vollediger weergeven.

Acryl heeft een sterke hoogglansprestatie, die net zo oogverblindend kan zijn als glas. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom acryl veel wordt gebruikt. De borden van acryl zijn glashelder en trekken onbewust de aandacht van' s. 'S Nachts kunnen acrylborden oogverblindend zijn en schijnen onder het schijnsel van lichten; overdag kunnen ze schijnen en sprankelen onder de breking van zonlicht. Het is moeilijk om een ​​bord met zo'n effect te maken.